Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Prenájom 3 izbového bytu v staromestskom štýle

Prenájom 1 200 €/mesiac
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

JKV Real Vám ponúka na prenájom 3 izbový byt Košice-Staré Mesto. Plocha: úžitková 90m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Cena 1 200 €/mesiac.
Staromestský byt v tehlovom dome blízkosti centra mesta je 3 minúty chôdze k OC Aupark a 5 minút k železničnej stanici. Byt pozostáva: vstupná chodba s obrovským úložným priestorom, kuchyňa kompletne vybavená s umývačkou riadu, indukčnou varnou doskou a americkou chladničkou, spálňa s vaňou, obýva čka, pracovňa/ herňa, kúpeľňa, technická miestnosť s WC a balkón. Byt sa ponuka plne zariadený vrátane TV a práčky. Obrovskou výhodou bytu sú aj kachle v každe miestnosti, ktoré sú plne funkčné, kúrenie kotlom na diaľkové ovládanie a 2 x WC z toho jedno s WC spŕškou.
Výhodné bezproblémové parkovanie v blízkosti bytu a obrovský uzatvorený dvor určený pre obyvateľov bytov. Cena je vrátane Tv a internetu.
Preferujeme dlhodobý nájom. Byt je nefajčiarsky, zvieratá nie sú povolené.

Byt je voľný od 01.11

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
90 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra