Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Byt na prenájom v srdci Košíc

Prenájom 750 €/mesiac
Ulica: Štúrova
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Typ: Prenájom

Popis nehnuteľnosti

JKV REAL Vám ponúka na prenájom 1,5 izbový byt Košice-Staré Mesto, Štúrova. Plocha: úžitková 35m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Cena 750 €/mesiac.

Tento Pavlačový Bytový Dom sa nachádza 5 min chôdzou od domu sv. Alžbety, 1min chôdzou od OC Aupark, 10min chôdzou od železničnej a autobusovej stanice. Výhodou žitia v priamom centre mesta je, že máte k dispozícií všetky druhy obchodov s potravinami, reštaurácií, kaviarni, drogérií, zdravotníckých zariadení a v blízkosti sa nachádzajú aj zastávky MHD.

Byt je voľný IHNEĎ - vymaľovaný, čistý pripravený na nového nájomcu, ktorému stačí zbaliť jeden kufor oblečenia.

We renting a 1.5-room 35m2 apartment in the heart of Košice on Štúrova Street. It’s just a 5-minute walk from St. Elizabeth’s Cathedral, 1 minute from Aupark, and 10 minutes from the train and bus stations. The central location offers easy access to shops, restaurants, cafés, pharmacies, and public transport.

The apartment is on the second elevated floor (no elevator) and includes a spacious living room with TV and internet, a fully equipped kitchen, a bathroom with shower, and a bedroom with a double bed and wardrobe. Appliances like a washing machine, oven, coffee maker, and vacuum cleaner are provided, along with fresh towels and bedding and AC.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape