Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Ponúkame Vám na prenájom 4 izbový byt Košice-Staré mesto, Jakobyho.

Prenájom 1 200 €/mesiac
Ulica: Jakobyho
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Prenájom
Typ bytu: 4-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

JKV REAL Vám ponúka na prenájom 4 izbový byt Košice-Staré mesto, Jakobyho. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Cena 1 200 €/mesiac.

Byt pozostáva z 3 samostatných spální (1 s veľkou manželskou posteľou a 2 s väčšími jednolôžkovými posteľami 120cm), obývačky spojenej s kuchyňou, kúpelňe, samostatného WC. K bytu prislúcha aj veľká loggia, kumbál na chodbe a pivnica.
Byt je moderne zrekonštruovaný, plne vybavený nábytkom a spotrebičmi. Umývačka riadu a prácka so sušičkou je samozrejmosť.
Byt sa nachádza na 2.poschodí (ak rátame aj prízemie tak na 3.).
Momentálne je byt prispôsobený študentom a teda v každej izbe je písací stôl,stolička.
Voľný od novembra.

We renting a 4-room apartment in the heart of Košice on Jakobyho Street. It’s just a 10-minute walk from St. Elizabeth’s Cathedral and 10 minutes from the train and bus stations. The central location offers easy access to shops, restaurants, cafés, pharmacies, and public transport.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape