Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

PREDAJ : Chata + podielové pozemky

Predaj 1 €
Ulica: Jaroše
Obec: Veľké Rovné
Okres: Bytča
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Popis nehnuteľnosti

JKV REAL ponúka na predaj chatu v jedinečnom prostredí, v objatí prírody spolu s podielmi na pozemkoch.
Máte záujem odísť občas od reality? Odstrihnúť sa od výdobytkov modernej doby? Chcete si začať budovať hodnotné spomienky so svojou rodinou? Chýba Vám prepojenie s prírodou, ktoré nám je od nepamäti tak prirodzené?
Naša ponuka Vám umožní toto všetko a ešte mnoho iného...
Chata je postavená na mierne svahovitom pozemku, okolitá plocha je spevnená, stavba je umiestnená na pevných základoch, podpivničená klenbovou kamennou pivnicou, samotná stavba je z kombinácie tehly a tvárnic z oboch strán izolovaná dreveným obkladom, má plechovú strešnú krytinu a celá je v stave bez nutnosti ďalších investícií.
Umiestnená je v zástavbe chatovej oblasti s dostatočným súkromím, avšak dostupná z cestnej komunikácie (IS: pripojenie na elektrinu a studňa).
Dispozične pozostáva z dennej miestnosti s kuchynským kútom a podkrovia prispôsobeného na spanie. Zo zadnej časti chaty je samostatný vstup do skladovej miestnosti, z prednej časti je vstup do pivnice.
Chata a pozemky sú pripravené na novú etapu, ak aj Vy neváhajte nás kontaktovať.
Radi Vám zodpovieme ďalšie otázky mailom alebo telefonicky.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
50 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Pozrieť na mape